A TopRadio.hu egy olyan céllal jött létre, hogy a kedvenc rádióidat elérjed egy online felületen könnyedén, a nap bármely szakában. Az online rádiók automatikusan indulnak el mint pld a yooradio.hu olldaán, továbbá a logóra kattintva néhány másodperc elteltével, ahol a kiválaszottt online rádió hallgatás mobilon, illetve néhány fontosabb információkat is megtalálsz. Hiba esetén, pld akadozó, illetve ha az online rádió is megáll, akkor a play gombra kattintás után újra hallgathatóvá válik, és még a legfontosabb információkat is megtalálod az adóval kapcsolatban.
Nagyon sok rádiadásnál el tudtuk érni azt, hogy több csatornán (URL-en) lehessen rádiót hallgatni. A teendőd nagyon egyszerű, mindössze annyi, hogy a kiválasztott rádió képére kattintani és egy új oldalon lehetőséged nyílik más URL-en elindítani a ráadióadást.
Nincs más dolgod, mint a kapcsolat oldalon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül teljesítjük kérésedet.

Online Rádiók

Debrecen Rádió

By: Debrecen Rádió

Tilos Rádió

By: Tilos Rádió

Mária Rádió

By: Mária Rádió

Laza Rádió

By: Laza Rádió

TREND FM

By: TREND FM

Gong Rádió

By: Gong Rádió

Katolikus Rádió

By: Katolikus Rádió

Luxfunk Rádió

By: Luxfunk Rádió

Marosvásárhelyi Rádió

By: Marosvásárhelyi Rádió

Rádió 7

By: Rádió 7

NEO FM

By: NEO FM

FRESH FM

By: FRESH FM

BÁRMIKOR, BÁRHONNAN CSAK RÁDIÓK Asztali számítógépről, illetve mobiltelefonon is elérhetőek vagyunk már, a weblapunk mobil böngészőre optimalizált, így akár Android, vagy IOS készülékről is bárhonnan, bármikor elérsz minket. Mindezek mellett törekszünk arra is, hogy minden böngészőn keresztül akadás mentesen hallgathasd kedvec online rádiódat.

FM-rádiózáshoz képest csak előnyöket tudunk felsorolni. Kíváló minőségű adások, és nincsenek zavaró tényezők mint pld domborzati tényezők, és más változóktól. A világ bármely pontjáról hallgathatóak, ahol van internet elérés, és már pár kattintással azonnal hallgathatóvá válik a kedvenc adásod. Nagy hallgatói létszám elérésekor sem szakadozik az adás. Érdemes azonban arra figyelnünk, hogy mobiltelefonos eléréskor figyeljünk az adatforgalmunkra. Az adások átlagosan 32-128kb/s sávszélesség igényűek, mellyel percenként 1 megabájt adaforgalmat is generálhat, ezért érdemes ezt figyelembe venni.

– Nincs szükség bővítmények letöltésére és alkalmazására, nincs idegesítően felbukkanó reklám.

– Bárhonnan, bármikor hallgathatsz bennünket, bármelyik rádiót napszaktól függetlenül.

– Kínálatunk között megtalálod a legnépszerűbb adókat, mint a Rádió 88, class fm online hallgatás, Music FM, Rádió 1, MR 2 Petőfi.

- Nincs akadozás, kevés sávszélesség igény, és a legjobb online rádiók csak nálunk.

Több szerver

Ha a főszerver akadna, válassz másik szervert.

Hamarosan

"Most mi szól" telepítése, hogy semmiről ne maradj le.