A TopRadio.hu egy olyan céllal jött létre, hogy a kedvenc rádióidat elérjed egy online felületen könnyedén, a nap bármely szakában. Az online rádiók automatikusan indulnak el mint pld a yooradio.hu olldaán, továbbá a logóra kattintva néhány másodperc elteltével, ahol a kiválaszottt online rádió hallgatás mobilon, illetve néhány fontosabb információkat is megtalálsz. Hiba esetén, pld akadozó, illetve ha az online rádió is megáll, akkor a play gombra kattintás után újra hallgathatóvá válik, és még a legfontosabb információkat is megtalálod az adóval kapcsolatban.
Nagyon sok rádiadásnál el tudtuk érni azt, hogy több csatornán (URL-en) lehessen rádiót hallgatni. A teendőd nagyon egyszerű, mindössze annyi, hogy a kiválasztott rádió képére kattintani és egy új oldalon lehetőséged nyílik más URL-en elindítani a ráadióadást.
Nincs más dolgod, mint a kapcsolat oldalon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül teljesítjük kérésedet.

Online Rádiók

Jazzy Rádió

By: Jazzy Rádió

Megadance Rádió

By: Megadance Rádió

Kék Duna rádió

By: Kék Duna rádió

Lánchíd

By: Lánchíd

Rádió Gold

By: Rádió Gold

Szépvíz Rádió

By: Szépvíz Rádió

Rádió M

By: Rádió M

Rádió 88

By: Rádió 88

All In Party Rádió

By: All In Party Rádió

Mix

By: Mix

Disco*s hit

By: Disco*s hit

Rise FM

By: Rise FM

BÁRMIKOR, BÁRHONNAN CSAK RÁDIÓK Asztali számítógépről, illetve mobiltelefonon is elérhetőek vagyunk már, a weblapunk mobil böngészőre optimalizált, így akár Android, vagy IOS készülékről is bárhonnan, bármikor elérsz minket. Mindezek mellett törekszünk arra is, hogy minden böngészőn keresztül akadás mentesen hallgathasd kedvec online rádiódat.

FM-rádiózáshoz képest csak előnyöket tudunk felsorolni. Kíváló minőségű adások, és nincsenek zavaró tényezők mint pld domborzati tényezők, és más változóktól. A világ bármely pontjáról hallgathatóak, ahol van internet elérés, és már pár kattintással azonnal hallgathatóvá válik a kedvenc adásod. Nagy hallgatói létszám elérésekor sem szakadozik az adás. Érdemes azonban arra figyelnünk, hogy mobiltelefonos eléréskor figyeljünk az adatforgalmunkra. Az adások átlagosan 32-128kb/s sávszélesség igényűek, mellyel percenként 1 megabájt adaforgalmat is generálhat, ezért érdemes ezt figyelembe venni.

– Nincs szükség bővítmények letöltésére és alkalmazására, nincs idegesítően felbukkanó reklám.

– Bárhonnan, bármikor hallgathatsz bennünket, bármelyik rádiót napszaktól függetlenül.

– Kínálatunk között megtalálod a legnépszerűbb adókat, mint a Rádió 88, class fm online hallgatás, Music FM, Rádió 1, MR 2 Petőfi.

- Nincs akadozás, kevés sávszélesség igény, és a legjobb online rádiók csak nálunk.

Több szerver

Ha a főszerver akadna, válassz másik szervert.

Hamarosan

"Most mi szól" telepítése, hogy semmiről ne maradj le.